Direct bestellen!
Bel: 06 – 801 87 826

SCHERPE PRIJZEN
Snelle levering
Zoek

Over ons

united infratools contact

Mogge

‘Mogge’ is echt straattaal en laten wij deze nou precies ook spreken. Wij weten als geen ander hoe het er aan toe gaat op de straat, in de tuin of op de bouwplaats. 

Meer dan 25 jaar ervaring…

Edwin Bleumers is al 25 jaar voor velen een bekende in de grond-,  weg- en waterbouw (GWW). Aannemers, bouwbedrijven, stratenmakers en hoveniers, maar ook gemeenten en overheidsinstellingen in Zuid-Holland en Noord-Holland weten Edwin te vinden. Edwin levert met zijn bedrijf United Infratools aan bedrijven die in de GWW werken niet alleen gedegen vak-gereedschap, werkkleding (RWS), veiligheidsschoenen, kwalitatieve laarzen, persoonlijke beschermingsmiddelen, maar ook grote machines zoals trilplaten, doorslijpers en lasers.

Veiligheid boven alles
Zorg altijd voor je eigen veiligheid, kies uit ons brede assortiment
Klik Hier
Goed gereedschap....
...is het halve werk, je vindt bij ons het allerbeste voor jouw klus.
Klik Hier
Vorige slide
Volgende slide

SRV-wagen voor al uw gereedschap GWW werk

Maandag, dinsdag en donderdag rijden wij als extra service door Zuid- en Noord-Holland met een bus vol kleine werkmaterialen: een soort SRV-wagen. Hierin kunt u van alles vinden. Denk aan kniebeschermers van Fento, straathamers van De Wit, schoppen van Ruhr Briljant en handschoenen van Showa, Kogo en M-grip. Ook vindt u in onze bus een ruim assortiment werkschoenen, regenpakken, PBM’s, stootijzers, stenentrekkers en natuurlijk rode en blauwe Aspen. In de koude wintermaanden nemen wij vanzelfsprekend ook gevoerde handschoenen en gevoerde laarzen mee naar de verschillende locaties. Ook een nieuwe kruiwagen van Matador of Fort of een knipper van Almi kunnen wij voor u op bestelling meenemen en afleveren op uw werklocatie. Wel zo handig.

 

Wilt u ook gebruik maken van deze service? Bel of app voor 08.30 uur naar 06 80 18 78 26. Wij laten u direct weten of wij die dag kunnen leveren. Als de bestemming op de route ligt brengen wij uw bestelling zonder bezorgkosten op de door u gewenste locatie. 

Zoekt u een bepaald artikel? Of zoekt u iets specifieks of een los onderdeel? Neem dan contact met ons op of kom langs in onze winkel op de Dobbeweg 11 B te Voorschoten. Wij leveren meer dan u op de site kunt vinden.  

Winkel in Voorschoten

In onze ruime winkel in Voorschoten vindt u een uitgebreid assortiment gereedschap en werkmaterialen. De winkel is makkelijk te bereiken via de A44, afslag Voorschoten. Voordat u Voorschoten binnenrijdt ligt links van u: industrieterrein Dobbewijk. Hier vindt u onze winkel United Infratools met gratis parkeermogelijkheid voor de deur.

Openingstijden winkel 
Maandag tot en met vrijdag is onze winkel open vanaf 07.30 uur. Van maandag tot en met donderdag zijn wij tot 17:00 uur aan het werk. Op vrijdag  sluiten wij om 16.00 uur. Wilt u op zaterdag komen? Dat kan alleen na telefonische afspraak.

United Infratools is in augustus 2020 opgestart door Edwin Bleumers.

Het bedrijf is een afsplitsing van United van de Kamp uit Voorschoten. Edwin werkt sindsdien onder de naam United Infratools. Met zijn bedrijf levert hij elk benodigd gereedschap aan bedrijven die in de grond-,weg- en waterbouw (GWW) werken. United van de Kamp is vervolgens verder gegaan onder de naam United Wegwijs in Infra. Zij produceren en leveren alle afzettingsmaterialen en verkeers- en tekstborden voor de civiele branche. Op verzoek kunnen wij ook deze afzettingsmaterialen en borden leveren samen met United Wegwijs in Infra.( https://www.wegwijsininfra.nl)  

BEL EDWIN: 06 – 801 87 826